Beauty Salon Marisa

Permanente make-up

Maak een online afspraak voor permanente make-up!

 

Wat is permanente make-up?

Uw wenkbrauwen, ogen en lippen bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw gezicht. Permanente make-up is een unieke pigmentatiemethode waarbij de natuur een handje geholpen wordt door middel van het corrigeren van wenkbrauwen, ogen en lippen.

Wenkbrauwen en lippen kunnen mooi ingekleurd worden en een eyeliner laat uw ogen meer spreken. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd uit wil zien, maar zeker ook voor iedereen die verlost wil zijn van het dagelijks bijtekenen van wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

Ook wanneer men geen of weinig wenkbrauwen heeft, een bril of contactlenzen draagt of allergisch is voor make-up is permanente make-up een uitkomst.

Permanente make-up bij Beauty Salon Marisa is veilig en hygiënisch

Wanneer u wat ouder bent kunnen mooi gevormde wenkbrauwen, een eyeliner of strak ingekleurde lippen uw uiterlijk met jaren verjongen! Permanente make-up is een veilige methode waarbij door middel van kleine naaldjes pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht.

De pigmenten zijn er in vele kleuren en voldoen aan de allerstrengste kwaliteitseisen. Er wordt altijd uiterst hygiënisch gewerkt, alvorens we starten met een behandeling wordt alles steriel gemaakt.   Na elke behandeling wordt de naaldmodule verwijdert en weggegooid.

Permanente make-up of een tatoeage?

Een permanente make-up aanbrengen lijkt op tatoeëren.

Echter, de techniek is anders en de pigmenten zijn anders van samenstelling. En het grootste verschil is dat permanente make-up in de bovenste huidlaag wordt aangebracht, terwijl een tattoo in een veel diepere huidlaag gaat.

Daarom blijft een tatoeage levenslang zichtbaar en vervaagt een permanente make-up geleidelijk in de loop van 2 tot 5 jaar. Een tatoeage is niet aan te raden aan de ogen vermits de oogleden een zeer dunne huid is.

Toepassing permanente make-up

De permanente make-up wordt aangebracht door middel van een apparaat waaraan een pen is verbonden. In de pen wordt een steriele naaldmodule met ultradunne naaldjes geplaatst.

De pen neemt de pigmenten op en via de naaldjes wordt het pigment in de huid geïmplanteerd.

Er worden uiteraard pigmenten gebruikt die voldoen aan de strengste eisen.

De pigmenten zijn in vele kleuren beschikbaar, Na de behandeling wordt de naaldmodule weggegooid.

De net aangebrachte make-up is de eerste dagen intenser van kleur. Het eindresultaat van de behandeling is na ongeveer een week zichtbaar.

Facebook
Instagram
X