LPG ENDERMOLOGIE

Gaat cellulitis tegen en verfijnt het silhouet

Lpg Endermologie is de meest bekende behandeling ter wereld voor de niet-chirurgische verbetering van je figuur. De Endermologiebehandeling is een mechanische bindweefselmassage. Hierdoor wordt de lymfecirculatie op gang gebracht en worden de fibroblasten gestimuleerd.

 

Eenvoudig gesteld: afvalstoffen worden afgevoerd en collageen (stevigheid van de huid) en elastine (elasticiteit van de huid) worden aangemaakt. Het hele proces is immers gebaseerd op een diepe bindweefselmassage via de oprol-afrol techniek, waardoor je hele lichaam gekneed wordt en in beweging wordt gezet.

lpg.png

71%

VAN DE CLIENTEN

rapporteert dat de huid steviger is. 

67%

VAN DE CLIENTEN

rapporteert gladgestreken cellulite.

- 5,2 cm

GEMIDDELD

verschil in tailleomtrek. 

HET RESULTAAT

e-fit.jpg
  • Anti-cellulitis

  • Versteviging van de huid door extra aanmaak van collageen en elastine

  • Lymfedrainage

  • Figuurcorrectie en centimeterverlies

  • Sterke vetverbranding

  • Top behandeling voor pijnlijke, zware benen of vochtproblemen

OORSPRONG

Hoewel Endermologie wereldwijd al jaren de referentie is voor het behandelen van zware benen (oedeem) en cellulitis, heeft de toepassing zijn oorsprong in de behandeling van brandwonden. Bovendien wordt de Endermologiebehandeling ook gebruikt bij grote voetbalclubs voor de recuperatie van de spieren. In de atletiekwereld kunnen marathonlopers dankzij Lpg dan weer sneller melkzuur afbreken. De Lpg-techniek is ook pionier in de anticellulitisbestrijding en is daar vandaag nog steeds de meest doeltreffende techniek in, eentje die sterk wetenschappelijk onderbouwd is.

VAAK GESTELDE VRAGEN

Hoeveel sessies heb ik nodig? En om de hoeveel tijd?


Na jouw eerste sessie is het resultaat al voelbaar. Je voelt je vitaler in je hele lichaam en je ledematen voelen minder zwaar. Wij adviseren voor het beste resultaat een intensieve kuur van 10 tot 15 sessies. Het beste resultaat behaal je als je 2x per week kan komen.
Is het resultaat blijvend?


Huidverslapping en cellulitis zijn hormonaal, daarom raden we aan om het minstens 1x per maand te onderhouden. Ook om blijvend hardnekkig vet te verwijderen is dit aangeraden.
Is de behandeling pijnlijk?


Neen, de behandeling is eerder aangenaam dan vervelend. Je kan dus rustig ontspannen terwijl het toestel voor jou werkt.
Garantie op resultaat?


Met meer dan 32 jaar aan ervaring en ruim 145 wetenschappelijke onderzoeken naar bindweefsel, is LPG wereldwijd marktleider op het gebied van mechanische celstimulatie. LPG is aanwezig in meer dan 110 landen en heeft dagelijks meer dan 300.000 cliënten.
Wat doe ik best voor en na mijn LPG Endermologie sessie?


Voor je endermologiebehandeling drink je best veel water. Na de sessie dien je ook veel water te drinken en is het aangeraden om binnen het uur een bewegingsmoment in te lassen voor je spieren OF eventueel een E-Fit sessie te koppelen na je Endermologiebehandeling.
Kan ik LPG endermologie combineren met E-Fit ?


Dat kan zeker! Het geeft zelfs een topresultaat. De Endermologiebehandeling is een mechanische bindweefselmassage. Hierdoor wordt de lymfecirculatie op gang gebracht en worden de fibroblasten gestimuleerd. Met E-Fit ga je je spieren verstevigen en alle afvalstoffen nog eens extra elimineren waardoor je resultaat 2 x zo snel zichtbaar zal zijn.

ONZE TARIEVEN

LPG Proefsessie + intake gesprek €39 

Wordt in vermindering gebracht bij aankoop van een eventuele kuur. 

prijsbalk.png

20' LPG ENDERMOLOGIE

€ 39

prijsbalk.png

30' LPG ENDERMOLOGIE

€ 59

prijsbalk.png

40' LPG ENDERMOLOGIE

€ 79

€ 295

prijsbalk.png

10 beurten

10 + 1 GRATIS

€ 549

prijsbalk.png

20 beurten

20 + 2 
GRATIS 

€ 799

prijsbalk.png

30 beurten

30 + 3 
GRATIS

prijsbalk.png

COMBINATIE E-FIT

LPG en E-FIT combineren, boek dan best eerst je LPG sessie in voor je E-FIT. Op al de beurten combinaties krijgt u dan -10%.
(met uitzondering op de maand en jaarabonnementen van E-fit.)

Vb. 10 sessies LPG + 10 sessies E-FIT = €685 - 10% = € 616,50

afslanken.png

Totaalpakketten

Voordelig afslanken

Combinatie-pakketten E-fit & Afslakingsprogramma's