LIGNAVITA

Het Lignavita voedingsconcept staat voor weinig suikers en koolhydraten en evenwichtige porties eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Het is een eenvoudig eiwitdieet waarmee je de overtollige kilootjes van je afschudt én je gewicht op peil houdt.

Je rekent voor eens en voor altijd af met dat vervelende jojo-effect!

lignavita.png
lignavita-box.png

HOE WERKT LIGNAVITA?

Lignavita is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Er is hierbij uitgegaan van de laatste wetenschappelijke inzichten.

Om optimaal resultaat te boeken, houdt Liganvita rekening met de functie van verschillende voedingsstoffen. De producten bevatten weinig brandstoffen (koolhydraten) en veel bouwstoffen (eiwitten). Zo worden vetreserves gebruikt als energiebron en blijft de spiermassa behouden.
Het programma kent drie fases, opgedeeld in zes eetmomenten per dag. Tijdens die momenten worden gangbare voedingsmiddelen vervangen door PowerSlim producten.

De eetmomenten worden aangevuld met diverse vlees- en vissoorten, eieren en lekker veel groenten!

DE VOORDELEN

  • Makkelijk gewichtsverlies 

  • Goodbye hongergevoel 

  • Behoud van de spiermassa

  • Tot 85% vetverbranding 

  • Wetenschappelijk onderbouwd 

  • Langdurige resultaten

DE PROGRAMMA'S

Afslankprogramma

In functie van uw (over)gewicht werd een zeer eenvoudig principe uitgewerkt met 3 startprogramma's (boxen)

Onderhoudsprogramma

Tijdens het onderhoudsprogramma gaan wij stapsgewijs en regulerend de suikers en koolhydraten heropnemen in het kader van een evenwichtige en gezonde voeding.

START VANDAAG!

Lignavita doet je snel, makkelijk en lekker afslanken!

 

De kostprijs van Lignavita is afhankelijk van hoeveel gewicht je wil verliezen en hoe lang je daarmee bezig bent. Over het algemeen kan je aannemen dat een PowerSlim maaltijd ongeveer € 2,50 – €3,50 kost per maaltijd.

Je kan van start met een Lignavita Starterspakket. Het Lignavita starterspakket kost € 99,00. Het pakket bevat een menu met de bijbehorende Power Slim maaltijden voor 8 tot 10 dagen. 

De coaching door de diëtiste is tijden het Lignavita afslanktraject GRATIS.

De coaching bestaat uit een intake en wekelijkse consulten van ongeveer 15 minuten.

Voor de start kom je eerst langs voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek zodat jij Lignavita volledig leert kennen en je voor de volle 100% achter dit avontuur staat.

Samen gaan wij voor een blijvend resultaat

afslanken.png

Totaalpakketten

Voordelig afslanken

Combinatie-pakketten E-fit & Afslankingsprogramma's