LASERONTHARING

Scheren, epileren, waxen,... we hebben er veel voor over om met een gladde en zachte huid door het leven te gaan. Vaak veroorzaken deze behandelingen echter huidirritatie met ingegroeide haartjes en andere ongemakken tot gevolg. Ingegroeide haartjes kunnen een enorme kwelling zijn, zowel voor vrouwen als voor mannen. Dit komt omdat traditionele ontharing het haar inclusief de haarwortel uitrukt.

Definitieve laserontharing biedt een oplossing en is de beste en meest pijnloze manier om lichaamshaar op vervelende plaatsen definitief te laten verwijderen.

laserontharing.jpg
benen-ontharen.jpg

BEHANDELING

Tijdens de laserbehandeling wordt er een puls met warmte door de haarwortel getransporteerd waardoor deze permanent wordt vernietigd. Dankzij de speciale koeltip wordt de omliggende huid en de onderliggende bloedvaatjes beschermd tegen de hitte van de laser. De specialisten van het Laserkabinet hebben inmiddels jarenlange ervaring en gebruiken de allernieuwste toestellen om permanente ontharing ook bij u te verwezenlijken. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van onder andere de zone die onder handen genomen wordt en het type van uw huid. Dit wordt met u besproken tijdens een eerste (test)behandeling of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! 

NAZORG

  • Na de behandeling raden we aan om de huid even te kalmeren met Flammazine zalf.

  • Voor de behandeling raden we aan om minimaal 4 weken voor de behandeling niet meer te waxen, epileren of harsen. 

VAAK GESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het?


1.Dankzij het vacuüm wordt de huid zachtjes in het mondstuk getrokken en vervolgens uitgerekt om de huidstrip dichter bij de energiebron te brengen. 2.De energie wordt aangebracht op de huid waar de pigmentcellen verspreid zijn en de bloedstroom wordt vernauwd. 3.De huidstrip is gelaserd en wordt opnieuw losgelaten door het mondstuk. De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel van een bepaalde golflengte. Deze lichtbundel wordt maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd. Om de opperhuid niet te beschadigen door deze hoge energie heeft de laser een gekoelde tip. Dit laat toe meer energie af te leveren zonder dat de opperhuid hiervan schade ondervindt. Het gekoelde handvat geeft een aangenaam gevoel tijdens de behandeling en beperkt in belangrijke mate de pijnprikkel die door de opwarming wordt veroorzaakt zodat de behandeling zeer goed wordt verdragen.
Hoe bereid ik me voor?


Een maand voor de behandeling mogen geen haartjes meer worden geëpileerd of uitgetrokken. De haren mogen wel geschoren worden tijdens gans de behandelingen. Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones.
Werkt dit voor mijn huidtype?


De Lightsheer Desire is aanpasbaar aan ieder huidtype! De laser kan zowel voor fijne en gevoelige huid (oksels en bikini) als voor meer robuste haren (baard) worden gebruikt. Deze methode is geschikt voor (over)beharing in het gezicht, oksels, bikini, rug, borst, benen, nek,…
Wat na de behandeling?


Direct na de behandeling heb je niet meteen resultaat. De huid kan nadien wat rode puntje weergeven op de plaats van de haarfollikel. Lichte jeuk kan voorkomen de dag na de behandeling. Dit gaat vanzelf weg. De haartjes komen los te zitten in de haarzakjes. Deze vallen vanzelf uit hun haarzakje nadat de epidermis is vernieuwd. Gebruik na de behandeling geen parfums op de behandelde zone. Ook best 24 u nadien niet wassen met zepen. `
Waarom Lightsheer Desire?


Met definitieve ontharing met de laser Lightsheer desire maakt men gebruikt van laserlicht dat geabsorbeerd wordt door de haarkleurstof melanine. De energie van het laserlicht wordt hoofzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is Hierdoor worden de haarwortelcellen selectief vernietigd. De wortel en de celstructuren van het worden hierdoor vernietigd. Hierdoor zullen de haren op de behandelde plaats niet meer groeien. De lightsheer Desire laat toe om selectief veilig en pijnloos te werken dankzij de unieke vacuum kop die de huid samentrekt! Om de opperhuid niet te beschadigen heeft de laser een gekoelde tip (5°). Dit laat toe meer energie op de haarcel af te leveren zonder dat de opperhuid hier schade van ondervindt. Omdat het haar een ontwikkelingscyclus doorloopt, zijn er meerdere behandelingen nodig. De haren in de groeifase (anagene fase) zijn enkel gevoelig voor de definitieve ontharing.
Voor optimaal resultaat zijn, afhankelijk van de te ontharen zone, meerdere behandelingen nodig. Tussen elke behandeling is een periode van 6 weken tot 2 maanden nodig om de haren van de rustfase naar de groeifase te doen overgaan.

ONZE TARIEVEN

VROUWEN

Bikini

Oksels

Onderbenen

Volledige benen

Borsten

Bovenlip

Kin

Kin & bovenlip

Tussen wenkbrauw

Buik

€ 140,00

€ 120,00

€ 240,00

€ 380,00

€ 60,00

€ 70,00

€ 80,00

€ 140,00

€ 50,00

€ 125,00

MANNEN

Schouders

Oksels

Volledige rug

Baard

Buik

Borstkas

Borst & buik

Nek

Hals

Tussen wenkbrauw

€ 200,00

€ 120,00

€ 300,00

€ 140,00

€ 200,00

€ 200,00

€ 300,00

€ 70,00

€ 70,00

€ 50,00