ERICSON LABORATOIRE

Het gamma van gezichtsbehandelingen omvat verschillende producten van Ericson Laboratoire. De behandeling wordt volledig afgestemd op uw specifieke huidtype. In overleg met onze ervaren schoonheidsspecialiste wordt er een keuze gemaakt uit ons gamma en kunt u al dan niet kiezen voor een behandeling met of zonder gezichtsmassage. Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, vluchtvervuiling en te intense blootstelling aan uv-stralen. 

DE FILOSOFIE 

De Ericson Laboratoire-filosofie is erop gebaseerd de huid gezond te maken/houden door het chronische tekort aan vitaminen en antioxidanten te corrigeren. Zo worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd en geoptimaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt. Er is een specifieke Ericson Laboratoire-productenlijn voor dames en voor heren. Ericson Laboratoire wordt veelvuldig gebruikt bij Euroclinix®, voor diverse behandelingen.

Hoe eerder u start met een huidverzorgingsprogramma voor jonge huid, hoe groter de voorsprong zal zijn op adolescenten met huidproblemen die niet behandeld worden.

 

ONZE BEHANDELINGEN

Slim Face Lift

Probleem: 'verslapping van de huid & verminderde collageen elastine'

Skinjexion

Probleem: 'rimpels en huidbeschadiging'

De oplossing tegen rimpels zonder botox.

Vitamin Energy

Probleem: 'Een doffe huid met vitamine tekort' 

Hydra Clinic

Probleem: 'Een droge & vochtarme huid' 

Enzymiacid

Probleem: 'Vette, onzuivere huid' 

Pro Sensitive

Probleem: 'Gevoelige huid & Couperose' 

Bio-Pure

De oplossing voor een huid met zuurstof & vitamine tekort. 

SLIM FACE LIFT

Probleem: verslapping van de huid & verminderde collageen en elastine’ 

 

Ericson Laboratoire Slim Face Lift is ontworpen voor mannen en vrouwen die op natuurlijke en doeltreffende wijze de tekenen van gezichtsveroudering willen bestrijden, zonder gebruik te maken van een zware invasieve chirurgische ingreep.

Slim Face Lift pakt exact de plekken aan waar huidverslapping en vetophoping plaatsvindt. Vaak zijn dit de plekken onderaan het gezicht, zoals de wangen en kin. Doordat Ericson Laboratoire Slim Face Lift de ontspanning op deze plekken aanpakt zal er een liftend effect optreden en vetophopingen verdwijnen.

Deze verzorgingsmethode is geïnspireerd op twee bekende technieken in de esthetische ’anti-age’ geneeskunde:

• De Liposuctie, dankzij de weefsel-aspiratietechniek door de ventouses.

• De Lifting door focale adhesie, geïnspireerd in de “Esthetische Chirurgie met hechtingen en haken”, die de vasthechting stimuleert van ankerpunten van de membraameiwitten, om een beter gedrag te bekomen van de elastische vezels van de huid.
 

Tijdens deze gelaatsverzorging gebruiken we ook een speciaal thermisch innovatief masker wat de actieve werkstoffen in de serums dieper doorheen de huidlagen zal kunnen werken. 

 

Belofte:  Een strakkere huid die er gezond uitziet. De huid voelt meteen gelift aan. 
 

TIP: Deze gelaatsverzorging is perfect voor je aankomende feestje!

 

Duur: 75 min 

 
 

SKINJEXION

Probleem: Rimpels en huidbeschadiging

Medisch-cosmetische injecties zijn zeer wijdverbreid in de schoonheidswereld.

Het verstrekken van een antwoord op de behoeften van de moderne vrouwen die snelle oplossingen willen voor beschadiging van de huid. Verschillende soorten injecties zijn beschikbaar, de meest bekende zijn: Botulinetoxine Injection (Botox), Hyaluronzuur injecties en Mesotherapie micro-injecties. Bij de skinjexion verzorging gaan we een botox-like effect creeeren. Injectern doen we uiteraard niet. 
Met onze slimme tools gaan wij onze serums tot 3000% dieper in de huid laten dringen waardoor er een mooi anti-rimpel effect komt. 

 

Oplossing: 3 Bio-technologieën

Deze behandelingen zijn zeer technisch en behoeven precisie, alleen een specialist kan deze uitvoeren. Vrouwen zijn dus voortdurend op zoek naar veiligere en minder dure alternatieven.

Onze research afdeling biedt momenteel een high-performance anti-rimpelbehandeling. Het is de innovatieve combinatie van 3 hi-tech actieve ingrediënten die snel inwerken op rimpels.

1. "No Age VXN" antioxidant vertraagt de vorming van rimpels.

2. "BTX" ontspant contracties van de huid en maakt rimpels zo gladder.

3. Hoog moleculair hyaluronzuur vult de rimpels.

 

Belofte: Alternatief voor medisch-esthetische injecties

Door het combineren van deze 3 actieve stoffen uit wetenschappelijke dermo-cosmetica zijn onze laboratoria in staat om een huidbehandeling te creëren welke een echt alternatief voor medisch-esthetische injecties biedt.

 

Klaar voor jouw botox-like behandeling? 

 

Duur: 75 min 

ENCYMIACID

Probleem: Vette , onzuivere huid 

 

Microdermabrasie, enzymatische peeling en fruitzuren samengevoegd op een manier die nog nooit is vertoond. Enzymen en fruitzuren, dat ging niet samen. Tot nu. Een grauwe huid, puistjes, littekens, rimpels en vermoeidheid. 

En zo kunnen we nog wel een paar indicaties noemen waar Enzymacid een oplossing voor heeft. Wanneer we een droge huid hebben smeren we het liefste met een volle rijke crème, maar vervolgens vragen we ons niet af waarom onze huid zo droog is.

 Enzymacid pakt huidproblemen bij het begin aan en zorgt ervoor dat de volgende behandelingen een beter en sneller resultaat hebben. Het bereidt de huid namelijk voor en brengt de huid in een optimale conditie. 

Een huid kan uit balans zijn door bijvoorbeeld stress, roken, ongezonde voeding, slechte verzorging, veroudering of hormonaal. Een peeling wordt ook wel gezien als een nieuwe start voor je huid, en dat is het eigenlijk ook. 

Door de huid te peelen stimuleer je de celvernieuwing en verkrijg je dus het “nieuwe huid effect”

 

Oplossing: Enzymacid behandeling | Drievoudige peeling

Enzymacid is een unieke peelende behandeling die voor bijna elke huid geschikt is.Ericson Laboratoire heeft een bijzondere combinatie gemaakt van Microdermabrasie, fruitzuren en enzymen. De micro-dermabrasie wordt manueel uitgevoerd en schuurt de oppervlakkige lagen van de huid, zo kunnen de huidcellen zich gaan vernieuwen. Daarnaast bevat deze scrub ook ijzergluconaat wat de hoornlaag hydrateert en de opname van vitamine C verhoogt.

Om een diepe werking in de huid te verkrijgen maakt Enzymacid gebruik van fruitzuren, dit zijn Alpha-Hydroxy zuren (AHA’s).

Doordat de dode huidcellen grotendeels zijn verwijderd door de micro-dermabrasie kristallen kunnen de zuren beter en dieper doordringen in de huid. 

Hierdoor verminderen pigmentvlekken, actinische plekjes, littekens, grauwe sluier, tekenen van vermoeidheid en veroudering. De gestabiliseerde enzymen zwakken de verbinding tussen de cellen af en zorgen dus voor een versneld afschilferproces en huidvernieuwing. De huid voelt heel zacht aan na toepassing van de enzymatische peeling en er is een direct zichtbaar, fris en stralend effect.

 

Belofte: Nieuwe huid effect en een fijne huidstructuur.

Omdat Ericson Laboratoire met de nieuwste ingrediënten Enzymacid heeft samengesteld kunnen we een fantastisch resultaat garanderen. Niet alleen direct na de behandeling is het effect voelbaar en zichtbaar maar ook weken na de behandeling werken de werkzame stoffen nog diep door in de huid. 

De testen tonen aan dat rimpels verminderen met 33% en en de huidelasticiteit toeneemt met 19%. Dankzij de combinatie van micro-dermabrasie, chemische peeling en enzymatische peeling zal de huid een ware transformatie doormaken.

De huid komt snel in conditie, vernieuwt en ziet er stralend fris en “nieuw” uit. Enzymacid is geschikt voor alle leeftijden en voor bijna alle huidcondities..

 

Duur: 60 min

 
 

VITAMIN ENERGY

Probleem: Een doffe huid met vitamine tekort 

 

Oplossing : 

VITAMIN ENERGY
Dubbele multivitamine behandeling + Plantaardige taurine.
Energiebooster met sterk revitalserend effect. Maximale aanvulling tegen vermoeidheid van de huid.
De moderne maatschappij legt zowel mannen als vrouwen een hyperactief leven op. 

Of u nu 35, 45 of 55 jaar oud bent, de dagelijkse opeenstapeling van werk, gezinsleven, relaties onderhouden zorgt ervoor dat u constant moe bent en energie wilt kunnen opladen.
De oplossing daarvoor voor diegene die nooit stoppen!
Deze verbazingwekkende behandeling maakt een dubbele werking op twee factoren, die elkaar zeer aanvullen mogelijk en hierdoor wordt onze huid “onvermoeibaar”.
-Energie inbrenging van een booster die rijk is aan Taurine,
-Maximale aanvulling in Mulitvitamines,
-Vitamine C geconcentreerd tot 20%,
-Energetic T.Bar een hoog frequentieapparaat met 6000 trillingen per minuut

 

Duur: 60 min 

HYDRA CLINIC

Probleem: Droge & vochtarme huid

Wanneer je huid droog is heb je een tekort aan vetten, wanneer je huid vochtarm is een tekort aan water.

 Een droge huid heeft vaak schilfertjes en kan geïrriteerd aanvoelen. Een vocht arme huid heeft vaak droogte lijntjes en craquelé en voelt trekkerig aan. Je kan dus best een droge vocht arme huid hebben maar dus ook een vette vochtarme huid. Een droge huid heeft een lagere weerstand dan een normale huid en is ook vatbaarder voor schadelijke invloeden van buitenaf. Daarom is het belangrijk dat je huid in balans is .

Let op : vaak is een vette huid met puistjes ook een gevolg van een hydratatie tekort.

 

Oplossing: 4 Bio-technologieën

Hydra Clinic is speciaal geschikt voor de droge en/-of vochtarme huid. Het bevat namelijk Lipidure, en Lipidure zorgt ervoor dat wanneer de omgeving vochtrijk is er voldoende vocht wordt opgenomen en wanneer de omgeving vochtarm is (airco) er vocht wordt afgegeven waardoor het hydratatie niveau op peil blijft. Dit noemen we de Flip-Flop techniek. We maken meer aquaporines aan doormiddel van aquafyline, wat eigenlijk wil zeggen dat we meer snelwegen aanmaken in de huid zodat het vocht beter en sneller op locatie komt. Skinrepair Bio is een extract van de katoen distel wat de huid snel kan herstellen.

Dit extract wordt in Zwitserland in de brandwonden klinieken gebruikt om brandwonden te genezen. Micro patch werkt als een pleister maar dan zonder de huid af te sluiten. Serine en zeewater extract moleculen gaan tussen de huidlagen in zitten en binden zo vocht in de opperhuid. Op deze manier heb je de hele dag door een gehydrateerde huid zonder trekkerig gevoel. 

 

Belofte: Een huid die in conditie is.

Een huid die in conditie is heeft voldoende vetten en vocht in de huid en dat is precies wat Hydra Clinic herstelt. Je huid zal stralen en minder snel reageren op invloeden van buitenaf. Droogte rimpeltjes zullen verdwijnen net zoals het trekkerige gevoel. De droge huid zal snel herstellen en in balans komen waardoor eventuele schilfertjes of irritaties zullen afnemen. De Hydra Clinic producten en behandeling kunnen als kuur worden gebruikt of preventief.

Duur: 60 min 

 
 

PRO SENSITIVE

Probleem: Gevoelige huid & Couperose

Een gevoelige huid is een huid die teveel prikkels krijgt. Het kan zijn dat de huid pijnlijk aanvoelt of geïrriteerd is. Een gevoelige huid kan zowel droog als vet zijn. Een gevoelige of reactieve huid kan rode vlekken hebben en is vatbaarder voor invloeden van buitenaf. Een gevoelige kwetsbare huid vertoont vaak ook rode gesprongen adertjes op de wangen, dit noemen we couperose. Couperose kan het gevolg zijn van extreme temperatuur schommelingen, genetische zwakke haarvaatjes of het verdunnen van de huid.

 

Oplossing

Tolerantie verhogen | Aderen versterken

Pro Sensitive is een Neuro cosmetische lijn en werkt op de wisselwerking tussen de huid en het zenuwstelsel. Het remt de boodschappers die verantwoordelijk zijn voor ontstekingen in de huid en vermindert de reactiviteit van de huid en het stimuleert de aanmaak van endorfines. Hierdoor kan het stress niveau in de huid worden verlaagd en de tolerantie drempel worden verhoogd.

Pro Sensitive werkt op 2 unieke manieren:

·       Anti Stress – de prikkel die ontstekingen veroorzaakt blokkeren.

·       Anti Pijn – stimuleert de afscheiding van endorfine.

 

Belofte

Gezonde huid zonder ongemakken.

Pro sensitive heeft een intensieve, directe werking en brengt de huid weer in balans. Het vermindert rode vlekken,couperose en irritatie. Het herstelt zichtbare kleine vaatjes en versterkt de vaatwanden waardoor couperose minder kans krijgt. De gevoelige huid verandert zichtbaar en door het diepe, kalmerende effect ziet ze er helder en stralend uit.

 

Duur: 60min

BIO PURE

DETOX BEHANDELING MET EXTRA ZUURSTOFTOEVOER

 

Probleem:Verontreinigende stoffen op de huid worden opgevangen dankzij het “magneet” effect en neutraliseert de giftige deeltjes – Weerstand tegen hypoxische stress.
 

Zuurstof is onmisbaar voor al het leven. Een constante zuurstoftoevoer is noodzakelijk voor de huidcellen om de benodigde energie aan te maken voor hun metabolische behoeften, en daardoor de vitaliteit van onze huid te verzekeren. Zonder voortdurende zuurstoftoevoer raken onze cellen sneller uitgeput. Ze krijgen te maken met de zogenoemde «hypoxische stress». De lucht in steden is helaas arm aan zuurstof. Bovendien zijn ver vuiling, zware metalen, tabaksrook en microbiële groei de nadelige gevolgen van de groeiende verstedelijking die deze ware verstikking van de huid verhoogt. Door verstikking en overbelasting raakt
onze huid uitgeput, ze verliest haar energetisch vermogen. De daling van onze cellulaire voorraden is merkbaar zodat wij soms… buiten adem raken. Om weerstand te bieden aan het zuurstofgebrek en de vervuiling, hebben onze laboratoria BIOPURE ontwikkeld. BIOPURE is een URBAN VERZORGINGSLIJN speciaal geschikt voor diegene die in de stad woont en die op zoek is naar zuivere lucht, voor diegene die verlangt de huid diepgaand te ontgiften waardoor deze beter kan ademen.

 

Oplossing: 
ACTIEVE BESTANDDELEN
PURISOFT trekt als een magneet alle verontreinigende stoffen en zware metalen op die de huid zijn binnengedrongen om deze te neutraliseren: het “MAGNEET” effect. PURISOFT verwijdert alle microdeeltjes uit de lucht die de huid verstikken, door het afweersysteem van de huid te stimuleren.

PHYTOVITYL is een plantaardige fractie die wordt verkregen uit de gecontroleerde extractie van maïszaden (zonder GMO) waarvan de belangrijkste bestanddelen zijn betrokken bij het cellulair metabolisme. De belangrijkste onderdelen zijn: een derivaat van myo-inositol in de vorm van phytaationen, oligoelementen (Fe, Cu, Zn, Mn), suikers, stikstofhoudende stoffen (peptiden, aminozuren) en vitaminen B (B1, B2, B3, B5 ..).

OXYGESKIN
• Verhoogt de mogelijkheid om op hypoxische stress te reageren door het normaliseren van de HIF-1α aanmaak, de meest belangrijke factor in het vermogen van cellen om zich aan te passen aan lage zuurstofgehaltes.
• Vergemakkelijkt het cellulair transport van zuurstof door de cytoglobine synthese te verhogen.

 

Belofte: De huid zal weer stralen & gezond aanvoelen. Ze kan weer ademen en vertoont minder resultaten van stress. 

 

Duur: 60min 

 
online-huidadvies-3.png

Online huidadvies

Weet welke producten het beste bij jouw huid passen! 

Benieuwd welk huidtype je hebt en welke producten hierbij passen? 

Dwarsstraat 22 
3560 Lummen

0478 55 81 47

info@beautysalonmarisa.be

BTW 0735.513.782

boenk_erop_herk_logo.png