E-FIT

Voor een strak en slank lichaam 

E-Fit werkt met ems (electro muscle stimulation). Bij elektrostimulatie worden de zenuwvezels van de spieren gestimuleerd door een reeks elektrische impulsen toegediend door de pads die in jas en broek zitten. Het zijn dus niet meer onze hersenen die beslissen over de samentrekking van de spieren, maar wel de elektrostimulator. Het gevolg is dat de spieren werken zonder de minste moeite te moeten doen. Doordat de elektroden in het vest en de broek bewust ter hoogte van de belangrijkste spiergroepen zijn geplaatst (armen, buik, rug, billen en benen), worden deze spieren gelijktijdig, intensief en efficiënt gestimuleerd.

In tegenstelling tot een traditionele fitnessbeurt van 90 minuten waarbij je slechts 30 tot 40% van je spieren traint, bereikt E-fit 90% van je spieren. De impulsen van E-fit bereiken spieren die anders nooit getriggerd zouden worden.

De impulsen van E-fit zorgen voor 36.000 spiercontracties in slechts 1 sessie! 
Dit maakt dat deze unieke methode tot 18 keer efficiënter is dan een gewonetraining. Daarnaast verhoogt je je stofwisseling aanzienlijk doordat de spiermassa hoger wordt. Dit uit zich in een snellere vetverbranding, een stevigere huid en minder cellulitis. 
De combinatie met infrarood is dan ook uniek en is zeer aangenaam.

efit.png
e-fit.png

AFSLANKEN

WhatsApp Image 2020-06-29 at 14.02.06.jp

Wil je enkele kilo's vermageren, je spieren spierstevigen zonder een jojo-effect te hebben, dan combineren we de E-Fit training met een gezond afslankplan. Niet enkel je lichaam en spieren worden verstevigd. Je krijgt een snellere stofwisseling, de calorieverbranding wordt verhoogd en de vetverbranding wordt gestimuleerd.

 • Versteviging van de spieren

 • Een hogere calorieverbranding

 • Een lager vetpercentage

 • Een sneller metabolisme

 • Strakke dijen (goodbye cellulitis!)

 • Een strakkere huid (je huid slankt mee af)

 • Verderlichte benen

 • Meer energie!

FIGUURCORRECTIE

E-Fit stuurt impulsen naar jouw spieren, vetcellen, bindweefsel en huid.

Het vervangt  4 behandelingen: 90 min fitness + 30 min lymfedrainage  + anti-cellulitis behandeling + vetverbranding

E-Fit resultaat:

 • Een kledingsmaat minder op 4 à 6 weken

 • Anti-cellulitis

 • Platte buik

 • Slanke benen

 • Strakke heupen

 • Strakkere armen

 • Huidversteviging

 • Spierversteviging op de juiste probleemzones

PS: Met de E-Fit Beauty & Slim krijg je het effect 28 800 crunches zonder sporten... hoe gemakkelijk is dit niet!

SPIERVERSTEVIGING

Doordat we op de juiste diepte, op de juiste type spiervezels werken met een instelbare intensiteit verstevigen we de spieren. Je kan kiezen diverse E-Fit spiertrainingen:

 • Spieropbouw 

 • Spieren verstevigen

 • Uithoudingsvermogen van de spieren verbeteren (ideaal voor lange duurtrainingen)

 • Explosiviteit van de spieren verbeteren

In 20 minuten activeren we 90% van de spieren met E-Fit. Bij een klassieke fitness sessie van 90 minuten train je slechts 30% van de spieren! Ideaal voor een efficiënte work-out in zo weinig mogelijk tijd. Zo win je tijd die je kan spenderen aan je gezin, carrière of andere leuke sociale bezigheden.

PIJNREDUCTIE

Doordat je spieren verstevigd worden, ontlast je jouw wervels en tussenwervelschijven. De E-Fit is ook een efficiënte hulp voor het vlugger herstel van rugpijn, veroorzaakt door zwakkere rugspieren en een slechte houding. Verkrampte spieren maken we los met een speciaal micromassageprogramma op het volledige lichaam om de spieren te ontspannen / ontstressen.

We werken op een 3 dubbel E-Fit resultaat:

 1. Directe pijnverlichting: door de T.E.N.S. impulsen, we zullen nl. de zenuwpijnen verdoven.

 2. Aanpaak oorzaak: Verstevigen van de diepliggende spieren waardoor de gewrichten ontlast worden.

 3. Het zelfgenezingsproces wordt gestimuleerd door de infraroodtherapie.

FIT IN 20 MINUTEN

Met de E-Fit training zorgen we ervoor dat je op een veilige en verantwoordelijke een optimale spierversteviging krijgt. We zullen al je spieren (incl. diepliggende = de meest verwaarloosde spieren) verstevigen. 
In 20 minuten heb je 18x efficiënter resultaat met E-Fit dan met 90 minuten fitnessen. Naast de spieren verstevingen, het uithoudingsvermogen van de spieren te verbeteren, krijg je ook meer energie.
LET OP: Je zal naast fitter worden ook een strakker lichaam krijgen.

anti_cellulite_met_logo.jpg

BYE BYE CELLULITIS

Behalve een buikje en love handles, kan u ook cellulitis aanpakken met E-Fit. Cellulitis of sinaasappelhuid is het resultaat van een opéénstapeling van vetcellen, afvalstoffen en water die uit de huid steken. E-Fit bestrijdt cellulitis door lagere diepte-impulsen uit te sturen naar het vetweefsel, die de bloed- en lymfecirculatie verbeteren en zelfs uw metabolisme boosten.
Uw lichaam voert afvalstoffen beter af en is optimaal gezuiverd.

Al na enkele sessies ziet u resultaat!

AFTER BABY

Wilt u zo snel mogelijk uw figuur terug na uw zwangerschap?

Een dieet is dan  niet voldoende. Het is ook noodzakelijk dit te combineren met aangepaste oefeningen. De E-Fit is hiervoor ideaal. U verstevigt niet enkel de dieperliggende, verzwakte buikspieren, de bekkenbodemspieren, maar ook het bindweefsel. Doordat de collageen- en elastine-aanmaak gestimuleerd wordt, wordt uw huid ook terug strakker. Deze hebben extra zorg nodig nadat ze 9 maanden hard gewerkt hebben!

efit_marisa.png

VOORDELEN

 • Passieve spierversteviging 

 • Sterke vetverbranding 

 • Toning van de huid 

 • Anti-cellulitis zonder sporten 

 • Lymfedrainage 

 • Rugversteviging 

 • Figuurcorrectie 

VAAK GESTELDE VRAGEN

Hoe snel krijg je resultaat met E-fit?


Het resultaat en de snelheid is afhankelijk van diverse factoren. Daarom starten we steeds met een vrijblijvend intakegesprek & inclusief een E-fit proefsessie om te bepalen hoeveel beurten je nodig hebt, wat je mag verwachten, .... Gemiddeld genomen voelt / ziet 90% van de E-Fitters al na 5 E-Fit sessies resultaat.
Hoe veilig is E-fit?


E-Fit is 100% veilig. Het werkt op basis van E.M.S. technologie. Een techniek die medisch getest, verantwoord en goedgekeurd is. E-Fit maakt gebruik van een natuurlijk principe. De E-fit computer vervangt de werking van centraal zenuwstelsel en stuurt de elektrische signalen door via de zenuwvezels tot aan de spieren. Zo bekom je op een korte termijn een maximaal resultaat op een veilige manier.
Voor wie is E-Fit?


Voor jong & minder jong ;-) Voor mensen er graag goed & strak uitzien maar die weinig tijd hebben om te sporten. Voor mensen die niet graag sporten maar wel een inspanning willen doen om fitter, slanker & strakker te zijn. Met de E-Fit Beauty & Slim geniet je van je 20minuten ME-TIME.
Wat als ik zelf sport & op mijn voeding let?


Wij motiveren alleen maar om dagelijks te bewegen en je lichaam te verwennen met gezonde voeding. Met E-fit kan je bijvoorbeeld extra werken op je sportprestaties om net dat tikkeltje meer te bereiken. Of misschien heb je ondanks dat juiste voedingspatroon en voldoende beweging wel last van een buikje of cellulitis? Met E-Fit Beauty & Slim kunnen we extra op jouw probleemzone’s werken. En ja, de armen horen zeker ook daarbij!
Moet ik blijven E-Fitten?


Heel veel van onze klanten vinden E-Fit fantastisch voor hun lichaam. Waarom zouden ze dan stoppen? Het is snel, efficiënt en doelgericht. Je krijgt mooie resultaten en daarbij is het nog eens ontspannend ook. Maar stel dat je toch een pauze wil inlassen, dan blijvend de resultaten alsnog zeer lang aanwezig! Uiteraard zal je een beetje resultaat verliezen als je geen onderhoudsbehandelingen meer doet. Je kan eventueel ook in kuren werken bv : voorjaar en najaar een kuur
Mag ik E-Fitten als ik zwanger ben?


Nee, tijdens jouw zwangerschap raden we alleen gezonde voeding & de beweging aan die je voor je zwangerschap al deed. Je kan je wel al inschrijven om te starten aan een AFTER BABY kuur voor na je bevalling. Want geef toe, veel tijd om extra te sporten zal je jammer genoeg niet hebben. Zo heb je natuurlijk wel extra tijd om te genieten van je kersverse baby!

ONZE TARIEVEN

E-fit testbeurt €15 

Wordt in vermindering gebracht bij aankoop van een abonnement of beurtenkaart. 

prijsbalk.png

10 beurten 20'

€ 295

prijsbalk.png

20 beurten 20'

€ 549

prijsbalk.png

30 beurten 20'

€ 799

€ 295

prijsbalk.png

10 beurten 40'

€ 590

€ 549

prijsbalk.png

20 beurten 40'

€ 1098

€ 799

prijsbalk.png

30 beurten 40'

€ 1598

prijsbalk.png

6 maanden

2x per week 20'

domiciliëring per maand

€ 159 / maand

prijsbalk.png

12 maanden

2x per week 20'

domiciliëring per maand

€ 145 / maand

prijsbalk.png

6 maanden

2x per week 20'

€ 850

prijsbalk.png

12 maanden

2x per week 20'

€ 1550

afslanken.png

Totaalpakketten

Voordelig afslanken

Combinatie-pakketten E-fit & Afslakingsprogramma's