ADVANCED NUTRITION 

PROGRAMME

De voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt, hoe fantastisch de kwaliteit en de ingrediënten van je skincare producten ook zijn. 

IK EET AL GEZOND

Is dat niet voldoende?

Voor een gezonde huid heb je specifieke voedingsstoffen nodig die een effect hebben op je huid en je hebt er een voldoende dosis van nodig. Het is bewezen dat de voedingswaarde van de gewassen de laatste 30 jaar sterk gedaald is door pollutie en andere factoren. Wil je dus zeker zijn dat je huid voldoende voedingsstoffen krijgt, dan is dagelijks supplementeren een absolute must.

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME

Een mooie huid begint binnenin.

Individuele supplementen

Eén soort supplement per pot voor het verkrijgen van een mooie en gezonde huid. 

Supplementenmix

Meerdere supplementen in dagelijkse porties voor een gezonde huid, haar en nagels.

WAAROM KIEZEN VOOR

ADVANCED NUTRITION PROGRAMME? 

Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid. 

 

De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid volgens farmaceutische normen en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam.

WANNEER STOP IK

met het nemen van mijn huidsupplementen?

Waarom zou je stoppen met het nemen van Advanced Nutrition Programme huidsupplementen? Je stopt ook niet met het eten van groenten en fruit omdat je weet dat ze vitamines bevatten die noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid.

Blijven innemen is de boodschap!

NIET GETEST OP DIEREN

Huidsupplementen die lief zijn voor je huid zijn lief voor dieren. Noch de ingrediënten, noch de producten van Advanced Nutrition Programme worden getest op dieren.

 

Alle supplementen van Advanced Nutrition Programme (met uitzondering van Colostrum-C) zijn halal gecertifieerd.

DE MAN ACHTER HET MERK

David Alpert heeft het International Institute for Anti-Ageing (iiaa) opgericht om skincare professionals in staat te stellen om de beste resultaten voor hun klanten te bekomen.

 

Voortdurende innovatie houdt hun aan de top van de skincare industrie. "Resultaten en integriteit zijn onze kernwaarden.”

online-huidadvies-3.png

Online huidadvies

Weet welke producten het beste bij jouw huid passen! 

Benieuwd welk huidtype je hebt en welke producten hierbij passen? 

Dwarsstraat 22 
3560 Lummen

0478 55 81 47

info@beautysalonmarisa.be

BTW 0735.513.782

maandag 08u30 - 18u30

dinsdag 08u30 - 19u30 

woensdag gesloten 

donderdag 08u30 - 19u30 
vrijdag 08u30 - 17u00 

zaterdag 10u00 - 12u00 

boenk_erop_herk_logo.png